nails

http://petra.metromode.se/files/2012/10/20121024-150019.jpg SÅÅ snygga naglar!!!

endorfiner

träna är ju för jäkla kul! idag har jag haft hög puls i typ tre timmar, det är visst så med min puls för tillfället att under ett träningspass så är den konstant hög men jag vänjer mig väl mer och mer hoppas jag! idag var det en mil på cykeln, lite gymövningar och 2 timmar boll! KUL är bara förnamnet =) Nu ska jag äta gott och duscha. HATAR att duscha hemma men var tvungen idag för jag hade ingen egen bil. Varför är det så att de flesta tjejer duschar hemma, det är ju såååå jobbigt!

träna träna träna

jag vill träna mest hela tiden nu när jag börjat! idag blev det 1 mil på cykeln och benträning sen hade vi lagmöte så nu är jag ännu mer peppad på att träna en massa och försöka komma tillbaka. helgens match var ingen höjdare men nu får vi jobbat framåt från det. hade massage idag, knäckte till nacken me, gött!! behövdes verkligen, nu får vi hoppas det lägger sig om några dagar. min kompis Madde är i Nevvan nu -(New York) och njag är SÅ avundsjuk!!! wanna go back. jag har shoppat lite i helgen, två tröjor på gina blev det. var en riktig snabbshopping innan min systerdotters nioårskalas!

gräset

idag ska nog roger klippa gräset en sista gång inför den stundande vintern så jag ska ge mig ut och klippa kanterna! vädret är underbart och jag hade gärna tagit en höstpromenad men det får bli lite fix istället. ikväll blir det en snabb massage hos vår massör och sen simning och bastande! ska bli skönt. jag har tränat en del i veckan faktiskt och det känns rätt bra, så himla härligt! jag har även kommit in i jobbet igen så det känns också bra! ha en härlig dag ciao

köket!!

en fantastisk fiskgryta som avnjöts med mitt nybakta bröd
ikväll kommer finaste Sara hit och myser och kollar på Greys, ska bli mysigt!! synd att du har träning Therese =(( ciao

leather

idag invigde jag min nya tröja från BIK BOK. den är nice tycker jag!! fakeläder på armarna =) idag var jag på ögonmottagningen i värnamo och de kollade mitt synfält och lite annat. mitt högeröga jobbar inte som det ska men förhoppningsvis ger det med sig lite, annars får jag lägga in ett prisma i glasögonen så hjälper det! synfältet får jag hem besked på så småningom. blev osminkat idag, tråkigt men bra när man blir undersökt!! ciao

kalas

Vinst med 3-1 idag för mitt fina lag!!!! Nu är det kalas för tre av mina fina kusinbarn som knappt är barn längre!

pw + lite annan träning


gym idag!!!


bitterhet

 

Bittra människor är bland det värsta jag vet.
hittade denna kommentar på blondinbella.se
det är altså en kvinna som kommenterat.
om nu blondinbella kan göra allt hon gör så låt henne göra det.
varför ska den bittra kvinnan klanka ner på en ung tjej som verkligen gjort karriär för att hon är en "doer" som hon kallar sig själv.
lite luddigt av mig men blev bara så TRÖTT av den här kommentaren.

hairdo!

 
syns nog knappt att jag färgat håret men lite det som är meningen.
naturliga slingor som smälter in super med mitt hår jag har!!
är ibland lite sugen på att kapa av håret men långt hår är smidigt och fint uppsatt tycker jag!
är inte ofta jag har utsläppt hår men elin gjorde i ordning det så fint! kommer bli en fin tofs för mig imorgon också eftersom lockarna finns kvar =)
jag vaxade ju benen idag också och jag får väl utvärdera denna metod om ett tag när jag gjort om det igen om förhoppningsvis många veckor.
det jobbiga med vaxning tycker jag verkar vara att man måste spara ut det mellan gångerna men det ska ju tydligen bli mindre och mjukare hår med tiden!!
 
imorgon ska jag och mamma ha en mysig dag tillsammans <3
ciao

chai latte

igår i katrineholm gick det inte så bra för mitt lag.
sista set får vi ta med oss och jobba vidare ifrån! nu har vi en träningsmatch på onsdag mot rig falköping innan serien drar igång på lördag!! det suger att sitta vid sidan av, men jag är iaf grym på att skriva statistik =)
 
morgonen idag började med lite fix och don som vanligt och sen blev det knäcke med skinka och avocado och en god chai latte! om en timme ska jag vaxa mina ben, det har jag aldrig gjort tidigare så jag är lite nervös men det ska nog gå bra hoppas jag!!!
 

RSS 2.0